|
|
Lån  


 
Annonce:


Cowboyhat
Der er meget få beklædningsgenstande, der har en større symbolværdi, end cowboyhatten. Den blev "opfundet" af John B. Stetson i 1862 og sat i produktion i 1865.

Det kan vel godt siges at det er noget af det første arbejdstøj der blev produceret for at nedbringe de ubehageligheder cowboyernes erhverv på prærien. For cowboyen var hatten et meget vigtigt værktøj til at holde vand og støv på ydersiden af tøjet, og samtidig var den selvfølgelig også med til at give skygge så man kunne undgå solstik, og i den kolde tid kunne man ligeledes holde toppen varm.

I dag er cowboyhatten ikke blot en hat, den er et symbol. Cowboyhatte bæres af country sangere og musikere, af country dansere, af skuespillere, og i de amerikanske sydstater, specielt Texas, er cowboyhatten en del af "nationaldragten".

Kategorier på sider:

Dametj Hat diverse Caps Hj hat Kampagnetilbud Herretj Calvin Klein hatte Netbutikker Ben Sherman hatte Cowboyhat Adidas hatte Esprit hatte Bllehatte Tj Hattemager Hovedbekldning Bowlerhat Solhatte Armani hatte Sommerhatte Nike hatte Roberto Cavalli hatte Sombrero Cowboyhatte Klaphat Babyhuer Diesel hatte Hatte


 Du er her: Hat - Netannoncer Hat -